Lauantai-ilta on vinhasti kulumassa. On pimeää ja vettä sataa Kangasalla. Lämpoasteita on puoli kahdeksan aikaan illalla kolme astetta. Vettä on siis satanut koko päivän. Välillä vodaa on tullut enemmän ja välillä vähemmän. Harmaata on ollut, eikä ulos ole tehnyt mieli. Lumet sulaa kun näin lämpimällä satelee.

Hippi Elmeri oli viime viikonloppuna Helsingissä ja siellä oli kivat kelit. Lauantaina paistoi pilvien raosta ja oli pakkasta muutama aste. Helsingissä tuuli, mutta niinhän siellä aina. Talitintit olivat siellä kesympiä kuin täällä Kangasalla. Ovat varmaan tottuneet ihmisvilinään erilailla kuin täällä maaseudulla. Tipubongauksen kuriositeettina Hippi Elmeri bongasi Nelosen talkkaritoimittajan Maria Veitolan eräästä ravintolasta. Outoa porukkaa oli. Ei auttanut maalaisen kuin ihmetellä.

Viime viikonloppuna Hippi Elmeri kävi myös pilkillä. Kaukajärven jää oli noin 70 cm paksua, mutta ei ollut enää teräsjäätä, vaan kairatessa tuntui hieman rakeiselta. Kalaa ei Hippi-E saanut, mutta olihan ihan kiva kokemus kolmenkymmenen vuoden jälkeen.

Hippi-Elmeri lähtee kohta saunaan.