Ilma on nätti kuin morsian ja auringosta lämmin. Aamulla oli pakkasta seitsemän astetta ja tien pintakin oli aivan yhtä kylmä. Neljän aikaan oli varjossa lämmintä kolme astetta ja tien lämpötila oli kaksi astetta plussan puolella. Kaukajärven jää näytti jo hieman tummemmalta, joten onkohan sulamisvesiä tullut pintaan. Tosin hiihtäjiä ja pilkkijöitä oli kovasti jäällä.

Aamusta asti on aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta ja nyt parhaillaan ulkona on sininen hetki. Sininen hetki on tosin tumman sininen, mutta kaunista kuitenkin on.

Hippi-E bongasi jo toisen kerran mustavalkoisen linnun. Se oli pienempi, kuin talitiainen juuri sopivan kokoinen kirjosiepoksi. Näin vain kovin vähän aikaa lintua, kun oli niin eläväinen. Mikähän lienee ollut. En usko, että kirjosieppo vielä tähän aikaan täällä olisi.

Aurinko nousee Kangasalan korkeudella vartin yli kuusi ja laskee suunnilleen illalla samoihin aikoihin. Kuudelta aamulla on siis jo hyvin valoisaa. Kesä tulee ja pääsee järvelle soutelemaan ja kalastamaan.

 

Hippi-Elmeri jatkaa harjoituksia huomenna ...